Etsitkö luotettavaa kumppania tekniseen isännöintiin?

Hansa Tekninen Isännöinti tarjoaa kattavat teknisen isännöinnin palvelut, jotka tekevät kiinteistöjesi hallinnasta vaivatonta. Kokenut tiimimme keskittyy kiinteistösi tarpeisiin, tarjoamalla innovatiivisia ratkaisuja ja henkilökohtaista palvelua. Huolehdimme osakasmuutostöistä, korjausrakentamishankkeista ja pienkorjauksista suunnitelmallisesti ja ammattitaitoisesti. Olipa kyseessä sitten vesivahinko tai kiinteistön modernisointi, olemme täällä varmistamassa kiinteistösi pitkäikäisyyden ja arvon säilymisen.

Hansa Tekninen Isännöinti on täällä myös tarjoamassa asiantuntemusta ja konsultaatiota, oli kyseessä sitten tulevaisuuteen suuntautuva teknologia tai energiatehokkuuden parantaminen. Laaja verkostomme takaa sen, että kauttamme saa aina vaivattomasti ratkaisut. Palvelut eivät ole vain teknisiä – ne ovat myös investointi kiinteistösi tulevaisuuteen.

Osakasmuutostöiden valvonta

Huolehdimme muutostöistä, jotta ne toteutuvat suunnitellusti ja tulevat dokumentointua laadukkaasti.

Korjausrakentamishankkeiden käynnistäminen ja valvonta sekä projektinjohto

Yksilöllinen lähestymistapamme auttaa sinua kehittämään ja käynnistämään onnistuneesti korjausrakentamishankkeita. Projektinjohtomme pitää huolta jokaisesta yksityiskohdasta, varmistaen hankkeiden sujuvan etenemisen.

Vesivahinko- ja pienkorjaukset

Ennakointi ja nopea reagointi ovat keskiössä vesivahinko- ja pienkorjaustilanteissa, jotta kiinteistösi pysyy turvallisena ja vahingoilta säästyneenä.